Geveltechniek Algemeen

Doelgroep
Leidinggevend, voorbereidend of ontwerpend personeel.
 
Waarom
De algemene kennis op gevelgebied die het midden kader, het tekenkamerpersoneel en de werkvoorbereiders nodig heeft, is alleen in de advieswereld, de toeleverende industrie en de professionele gevelbouw beschikbaar. Streven naar actualiteit en een brede kwaliteit in de gevelbouwsector bracht het KCG ertoe al die deskundigheid in een cursusprogramma onder te brengen.

Aan de orde komen o.a.
- huidige ontwikkeling in de Gevelbouw
- VMRG kwaliteitseisen en adviezen
- wet- en regelgeving (o.a. bouwbesluit)
- toekomstige ontwikkelingen  in de Gevelbouw

Resultaten
Deze cursus levert uw bedrijf goed opgeleide, medewerkers die met de opgedane kennis van deze cursus een stevig fundament leggen voor het functioneren zowel binnen uw organisatie als naar buiten toe. Hun kennis van alle facetten op het gebied van het construeren van gevelelementen, vliesgevels, ramen, deuren, puien, materialen en algemene mogelijkheden komen aan de orde. Tevens worden er vraagstukken uit de praktijk behandeld. Zij worden een goede gesprekspartner van ontwerpers en architecten. Deze cursus levert de cursisten noodzakelijke actuele kennis en een vooruitziende blik op de toekomstige ontwikkelingen in de gevelbouw op.
 
Cursusplaats
De cursus wordt gegeven bij het KCG te Nieuwegein of in de directe omgeving hiervan.
 
Cursusdatum
doorlopend,  cursusagenda
 
Tijd
2 dagdelen
 
Deelnamebedrag
€ 570,- (excl. BTW)

Subsidie
Is uw bedrijf aangesloten bij het OOM dan kunt u in aanmerking komen voor de PTT subsidie regeling. U dient dit vooraf zelf bij het OOM aan te vragen. Voor meer informatie OOM.

Op deze cursus zijn de Algemene Voorwaarden KCG van toepassing, deze kunt u hier vinden.