Montage cursus

Doelgroep
alle buitenmonteurs (beginnende-gevorderde)

Waarom                                                                                                                                                               Veel moderne gevels worden tegenwoordig  voor een groot deel prefab aangeleverd. Wat productie betreft hoeft er op de bouwplaats bijna niets gedaan te worden aan de gevelproducten. Maar dit betekent zeker niet dat er geen kennis van de techniek nodig is. Een verkeerde montage kan nog steeds leiden tot een niet functionerende gevel. Kennis van de kwaliteit van de gevelproducten en de montage is een pré voor de buitenmonteur, zeker in de moderne Gevelbouw. Kennis van montage is een pré voor de buitenmonteur, zeker in de moderne Gevelbouw.

In deze montage cursus komen alle facetten van de montagetechniek komen voor deze doelgroep aan de orde. Deze cursus is niet alleen geschikt voor de beginnende monteur, maar zeker ook voor de gevorderde monteur. Een stukje basis voor de beginnende monteur is een opfrisser voor de gevorderde monteur. De laatste geven hierin de starters mede door hun ervaring een beeld van de diverse situaties op en rond de bouw.

Resultaten
Deze cursus levert de cursisten actuele kennis, vaktechniek en een naslagwerk op.

Aan de orde komen
- introductie
- branche organisatie
- kwaliteit en Klantvriendelijkheid
- organisatie
- werkvoorbereiding
- montage
- oplevering


Naast de hoofdpunten wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan aanverwante onderwerpen en wat eventueel te sprake komt. Een cursus waarbij de interactie in de groep een belangrijk onderdeel is. Zo kunnen de beginnende monteurs veel leren van de gevorderde monteurs, andersom zullen de starters zorgen voor een frisse blik op de onderwerpen.

Werkwijze
Er vindt kennisoverdracht plaats door het presenteren van theorie en het behandelen van actuele vraagstukken. Er wordt gewerkt in een kleine groep (min. 6 tot max. 12 cursisten) om ervoor te zorgen dat een ieder voldoende aandacht krijgt.

Aanvullende cursusinformatie
Nee

Cursusdatum
Doorlopend, cursusagenda.

Tijd
Drie dagen

Deelnamebedrag
€ 950,- (excl. BTW)

Subsidie
Is uw bedrijf aangesloten bij het OOM dan kunt u in aanmerking komen voor de PTT subsidie regeling. U dient dit vooraf zelf bij het OOM aan te vragen. Voor meer informatie OOM.

Op deze cursus zijn de Algemene Voorwaarden KCG van toepassing, deze kunt u hier vinden.