Vaardigheidstraining uitvoerder/ montageleider gestart

31 oktober 2013

De training die binnen het Kenniscentrumgevelbouw de mogelijkheid biedt om de persoonlijke ontwikkeling van montageleiders en uitvoerders te stimuleren is onlangs voor het eerst van start gegaan.Na een tweedaagse intensieve sessie gaan de deelnemers nog 4 trainingsdagen tegemoet.

Een enthousiaste groep van 9 deelnemers verzamelde zich voor de eerste twee dagen op locatie om te overnachten in een tipi tent. Samen met trainer Niek Verkade maakten zij kennis met elkaar en bepaalden de doelen die aan het einde van de training per persoon bereikt zullen worden. De eerste reacties waren allen positief.

Wij zijn nu al benieuwd naar de eindresultaten en zullen u vast informeren.

Momenteel zijn we bezig met inplannen van een nieuwe sessie voor deze vaardigheidstraining voor uitvoerders en montageleiders voor begin 2014. De plandatum van de aanvang voor deze training staat op 14 en 15 januari 2014 (de overige 4 data worden in overleg met de kandidaten ingepland). Mocht u interesse hebben bekijkt u dan de inhoud van de training op de website van het Kenniscentrum Gevelbouw